ΣΕΙΡΑ ΠΟΡΤΡΕΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΕΦΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Σ’ αυτό το σημείο θέλουμε να σου συστήσουμε τρεις μητέρες, που παρουσιάζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους. Από την εγκυμοσύνη ως το χάος των διδύμων. Αληθινές ζωές, αληθινές μαμάδες, αληθινά συναισθήματα. Κάτι που ίσως σου φανεί οικείο
ΑΡΙΑΔΝΗ

Γεια σας, είμαι η Αριάδνη.

Ειλικρινά, τα δίδυμα δεν ήταν στο πλάνο! Ύστερα ήρθε διπλό χάος, αλλά και διπλή ευτυχία. Η καθημερινότητά μου έγινε φοβερά πολύπλοκη και ο χρόνος μου λιγοστός. Κάτι που βοηθάει είναι να απλοποιούμε τουλάχιστον την καθημερινή ρουτίνα, χρησιμοποιώντας, για παράδειγμα, προϊόντα φροντίδας κατάλληλα για όλους μας. Και καθώς τα προϊόντα της Bübchen είναι σχεδιασμένα για κάθε ευαίσθητη επιδερμίδα, είναι κατάλληλα και για τη δική μου «βρεφική επιδερμίδα».
ΑΝΝΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ

Γεια σας, είμαι η Άννα και το παιδί μου έχει αλλάξει τα πάντα: τη ζωή μου, τα συναισθήματά μου, το δέρμα μου. Η γέννα ήταν πραγματικά μια πρόκληση για το δέρμα μου. Και άφησε τα ίχνη της. Τώρα όμως η ανταμοιβή είναι απίστευτα μεγάλη. Τώρα έχουμε τη δική μας ζωή, τα δικά μας συναισθήματα, το δικό μας δέρμα!
ROLAΓεια σας, είμαι η Rola και μέσα μου μεγαλώνει ένας καινούργιος άνθρωπος. Ποτέ δεν υπήρξα τόσο ευτυχισμένη, ούτε και τόσο προσεκτική με τον εαυτό μου. Νιώθω πως ό,τι κάνει καλό σε μένα, κάνει και στο παιδί μου! Και για ένα πράγμα είμαι απόλυτα σίγουρη: για το μωρό μου δεν θα επιτρέψω ανοησίες. Ούτε και για μένα- η Bübchen το γνωρίζει!
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΣ

Η BÜBCHEN ΜΕ ΝΈΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Αλλάξαμε τις ετικέτες μας. Οι καινούργιες είναι κι αυτές παιχνιδιάρικες, όπως ένα ωραίο παιδικό δωμάτιο. Φυσικά, το χαρακτηριστικό μπλε μπουκάλι μας από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, παραμένει επίσης.