Το όραμά μας

Το πατουσάκι

Τι νόημα θα είχε η προστασία του βρεφικού δέρματος, αν δεν φροντίζαμε εξίσου για το μέλλον των παιδιών μας; Προσέχοντας ιδιαίτερα τις συσκευασίες, τα συστατικά και τις μεθόδους παραγωγής των προϊόντων μας, μεριμνούμε για το μέλλον του πλανήτη και των παιδιών μας.
Αφήνουμε μικρό αποτύπωμα

Οι ενέργειές μας για την προστασία του περιβάλλοντος

Στην Bübchen τηρούμε μέτρα, ώστε να αφήνουμε όσο το δυνατόν μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα. Σε αυτό το πλαίσιο, από το 2022 κατασκευάζουμε όλα τα μπουκάλια* από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Οι εγκαταστάσεις μας είναι κλιματικά ουδέτερες και τα προϊόντα μας δεν περιέχουν καθόλου μικροπλαστικά. *Σύντομα θα κάνουμε το ίδιο με το πώμα, την ετικέτα και τις χρωστικές. Συσκευασία Προστασία του κλίματος Συστατικά Παραγωγή
Συσκευασία

Νέα συσκευασία – Λιγότερα απορρίμματα

Γνωρίζατε ότι ήδη κατασκευάζουμε ένα μεγάλο μέρος των χαρακτηριστικών μπλε μπουκαλιών μας από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και ότι τα μπουκάλια μπορούν να ανακυκλωθούν ξανά και μάλιστα πλήρως; Έτσι ολοκληρώνεται η διαδικασία της ανακύκλωσης: εξοικονομούμε και επαναξιοποιούμε τις διαθέσιμες πρώτες ύλες, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζουμε βιώσιμες μεθόδους παραγωγής.
Τα στάδια της ανακύκλωσης:
  1. Τα άδεια πλαστικά μπουκάλια από νερό, χυμό ή αναψυκτικά μεταφέρονται σε εγκαταστάσεις ανακύκλωσης.
  2. Εκεί, τεμαχίζονται, πλένονται, ομαδοποιούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για να μετατραπούν σε κόκκους.
  3. Στο επόμενο στάδιο, στις εγκαταστάσεις των προμηθευτών μας οι κόκκοι βάφονται και παίρνουν το χαρακτηριστικό σχήμα των μπουκαλιών της Bübchen.
  4. Τα μπουκάλια* από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό φεύγουν από το εργοστάσιο της Bübchen και έρχονται στο μπάνιο σας.
  5. Για να ανακυκλώσετε τα μπουκάλια των προϊόντων μας, διαχωρίστε το καπάκι από το μπουκάλι και απορρίψτε και τα δύο στον κάδο ανακύκλωσης.
  6. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλετε στην προστασία του κλίματος, διότι μέσα από την ανακύκλωση των μπουκαλιών μας όχι μόνο εξοικονομούνται πρώτες ύλες, αλλά και μειώνονται οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
*Σύντομα θα συμπεριλάβουμε το πώμα, την ετικέτα και τις χρωστικές ουσίες της συσκευασίας.

Το 2022 θα εξοικονομήσουμε 634 τόνους πλαστικό!

Μπορείτε να το φανταστείτε; Χάρη στα νέα μας πλαστικά μπουκάλια από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, εξοικονομήσαμε μια τεράστια ποσότητα πλαστικού. Για την ακρίβεια, 634 τόνους – ή, για να το πούμε αλλιώς, μια ποσότητα μεγαλύτερη από 15,9 εκατομμύρια πλαστικά παπάκια μπάνιου.*Σύντομα θα συμπεριλάβουμε το πώμα, την ετικέτα και τις χρωστικές ουσίες της συσκευασίας.
Η προστασία του κλίματος

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Bübchen είναι κλιματικά ουδέτερες!

Στους χώρους παραγωγής μας στο Ζoστ της Γερμανίας, αντισταθμίσαμε πλήρως τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Συγχρόνως, υποστηρίζουμε ένα πιστοποιημένο πρόγραμμα για την προστασία του κλίματος στην Ινδία.
Μάθετε περισσότερα
Συστατικά

Η καλύτερη φροντίδα για το μωρό σας, με σύμμαχο τη φύση!

Εδώ και πολλές δεκαετίες, δημιουργούμε προϊόντα περιποίησης που προστατεύουν το ευαίσθητο βρεφικό και παιδικό δέρμα. Ερευνούμε διαρκώς, επιλέγουμε προσεκτικά συστατικά φυσικής προέλευσης και διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα κάθε προϊόντος που παράγουμε – αυτή είναι η δέσμευσή μας απέναντί σας. Γι’ αυτό και δίνουμε μεγάλη σημασία στα εξής χαρακτηριστικά των προϊόντων μας. Χωρίς μικροπλαστικά Χωρίς χρωστικές Χωρίς συντηρητικά Χωρίς σιλικόνες Vegan σύνθεση Δερματολογικά ελεγμένη συμβατότητα με το δέρμα
Μάθετε περισσότερα
Παραγωγή

Παράγεται στη Γερμανία.

Η Bübchen ιδρύθηκε το 1961 στο Ζοστ της Γερμανίας και μέχρι σήμερα διατηρεί τις εγκαταστάσεις της σε αυτή την πόλη. Στη Γερμανία, οι όροι και οι κανονισμοί για την παραγωγή βρεφικών προϊόντων είναι πολύ αυστηροί, κάτι που ικανοποιεί τους περισσότερους γονείς. Έτσι, το προσωπικό και οι χώροι παραγωγής της Bübchen περνούν από τακτικούς ελέγχους. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι αμείβονται δίκαια και με βάση τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ενώ απαγορεύονται οι δοκιμές σε ζώα. Επομένως, η διατήρηση της έδρας μας στη Γερμανία είναι μια συνειδητή απόφαση, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα προϊόντα της Bübchen, με την ετικέτα «Made in Germany», είναι δημοφιλή σε πολλές χώρες της υφηλίου.
Μάθετε περισσότερα για την Bübchen